2010

Jag kom på en sak precis. Jag har så mkt roligt framför mig under 2010 bla.
- Kanske New York
- Rammstein
- Teater
- Fyller 19
- TAR STUDENTEN
- FESTIVAL
- Resa med tjejerna
- Kanske börjar teatergrundkurs
Sen kommer det ju vara säkert fyllt med mindre saker som kommer göra det hela till ett jättefint år. Men ja jag ska inte vara alltför naiv kommer säkert ha dåliga dagar med men samtidigt jag har så mkt att se framemot så att jag kommer kunna "RESA" mig snabbare.

Sms inatt.

Jag: "JAG KOMMER INTE IFRÅN MIN AVSKY FÖR MIG SJÄLV"
NÅGON: "DET GÖR INGEN."
Jag festade med några fina människor, alldeles för trött och lite för mycket alkohol resulterade i att jag satte mig ensam i ett hörn och smsade med folk. Till sist brast det för mig jag kände avskyn det var så starkt att jag var nära att leta upp vassa föremål och "go crazy on myself." Men jag gjorde det inte istället försökte jag lugna ner mig genom att ventilera mig och säga vad jag kände till någon. Jag skrev bl a raden som vi ser ovanför "JAG KOMMER INTE IFRÅN MIN AVSKY FÖR MIG SJÄLV." Jag skrev mycket mer men det är den raden som är själva toppen av allt, och fick då svaret att "Det gör ingen."
Jag visste inte hur jag skulle reagera på det, jag visste inte om jag skulle ge upp och kasta mig efter något eller om jag skulle känna lättad, den raden gjorde mig förvirrad. Det gör den fortfarande..
Finns det alltså inget direkt hopp om att man någon gång kan sluta med hatet och fokusera på att gå framåt och se realtivt positivt på livet eller är det verkligen så att ALLA EGENTLIGEN HATAR SIG SJÄLVA OCH BARA FAKEAR INFÖR ALLT OCH ALLA??!?
Isåfall vill jag inte vara med..

RSS 2.0