if only i could understand

Lycka är antagligen ingenting för mig, undermedvetet låter jag aldrig mig själv att vara helt lycklig. Alltid ska det vara någonting. 
Jag vill inte att mina "ungdomsdagar" ska vara kantade av demoner och spöken. Jag säger inte att jag vill vara lycklig och glad jämt och ständigt men snälla kan inte mina spöken och demoner försvinna ? Men det är säkert för mycket begärt.
 Det är på riktigt som om de lever i mig, förstör och gör allt fint till en jävla röra. Jag är inte starkare än de just nu. De får mig när som helst. Jag klarar inte av att stå emot. Jag vill inte att ni är inneboende längre..

Någon som vet hur man får de att sluta ?

Igår hade jag en hemsk dag. Det var inte specciellt roligt.
Men jag tog mig igenom det.
 
Idag känner jag mig helt okej. Men ändå verkligen inte.

Det här blev det sämsta inlägget ever. Så rörigt och handlar inte om något specciellt..

Je veux vous embrasser où nous sommes.

Je veux vous embrasser où nous sommes. = Jag vill kyssa dig var vi än är.

Är det bara jag eller finns det några av er som läser som känner att det är helt okej att pussa,kyssa/ hångla med sin käresta var man än är utan att en massa moraltanter och gubbar ska börja gnälla. Jag känner att jag har all rätt till att kyssa min lille nicklas när helst jag känner för det. Vad är det för hemskt med det undrar jag ? Visst man behöver inte kanske hålla på att jucka och tafsa på personen om barn finns i närheten men vad är det skamliga med lite kyssar och mysigt smek ? 

Jag fick personligen för ett par dagar sedan höra detta från en vän, nämner inga namn att jag kanske inte ska "hålla" på så mycket med nicklas om det är så att jag och vännen och nicklas typ tittar på film. ?!? WHAT ?? 
Visst jag respeterar hennes åsikter men jag tycker faktiskt inte att någon ska ha några direkta åsikter om vad någon annan får eller inte får göra, framförallt inte när det gäller kyssar och ligga brevid varandra. Vi har ju inte sex med varandra. 
Nej jag tycker att folk bara ska glädja sig åt andras kärlek och om det är så att de inte vill se kan de titta bort. 


För jag förstår det inte, innan jag hade pojkvän tyckte jag att det var lite "konstigt" att kyssas bland folk men då handlade det för mig om avundsjuka för att jag inte hade någon att mysa med. Alla har sett folk kyssas om det inte är på film så finns det lite varstans. Jag förstår faktiskt inte.. 
Alla har rätt att  kyssas ! 

Det är tråkigt för de som är moraltanter/gubbar som inte klarar av lite gammalt hederligt gos.



Du som läser detta kan väl skriva en kommentar om dina tankar angående om par som kysser varandra och myser "bland folk"?

Om du min vän läser detta, vill jag bara säga det att vill jag bara meddela det att jag menade inget ont personligen mot dig även fast jag inte håller med dig om denna åsikt så vet jag att det är ganska vanligt att folk "gömmer" sin kärlek och beröring för andra för att det är lite "skamligt".

Kan mycket väl tro att detta beror på att vi svenskar är relativt kalla och kanske inte visar så mycket känslor med kroppen. 

Kiss the ones you love!


(bilderna hittades på google, jag menar inget illa och om ägaren till bilderna blir sura meddela så tar jag bort de)

À manger ou ne mangent pas

À manger ou ne mangent pas = Att äta eller inte äta

I have a secret to tell. Det här är på allvar ingen som helst rop på hjälp eller uppmärksamhets-fjortis-beteende, jag vill bara vara så rak och ärlig och jag vill få fram alla mina sidor, men framförallt skriva om mina små demoner. Vi har de allesammans, ni förstår nog vad detta inlägg kommer att handla om, och ni har alla gissat rätt mat eller snarare att äta. Alla vet innerst inne att detta är det viktaste för ens överlevnad och sådant man hör hela tiden, vi alla vet det så jag kommer inte skriva något om det utan det jag kommer skriva handlar om personliga upplevelser som jag har/haft med mat. Jag har kommit fram till att jag har någon slags störning när det kommer till mat eller om jag inte har det så kommer jag att få en om jag inte lägger om mitt tänkade och mitt sätt att äta, jag har aldrig varit en stor mat älskare, visst vissa rätter är super goda och då tar man en extra gång. 

Men till vardags så tycker jag att det är äckligt med mat, jag äter minimala portioner och lämnar så gott som alltid, jag är väldigt kräsen (den delen av köttet kan jag inte äta och det där var si så, detta är ett slags utdrag av mina tankar som jag har när jag sitter och äter) jag går hellre utan mat än att äta något jag inte gillar. Det är ofta så att det går en dag och så tänker jag hmm just det jag åt senast kl 12 igår, kanske dags att äta något har vi något gott hemma ? nej det har vi inte. Så därför äter jag istället onyttiga saker som tex godis för att på något sätt få lite energi det är väl därför jag inte är direkt smal men rent tekniskt eller hur man ska säga så tror jag att jag har näringsbrist. Av detta har jag börjat frysa, jag fryser konstant om händer och fötter och i allmänhet men mest om fötter och händer. Jag är trött, det svartnar ofta för mig. Jag orkar ingenting och det knakar i så gott som varje led i min kropp. Det är bristerna i detta beteende, jag har spytt galla för att jag har varit så hungrig (detta var ett par år sedan men ändå) jag har svimmat så ja jag borde ta tag i detta. 

Men jag ska vara ärlig, jag gillar känslan av att vara tom i magen det är det som gör mig mest orolig, jag tycker att det är jobbigt hela processen med mat, att tillaga, att tugga och att sedan känna sig full i magen av det att känna sig mätt. Jag gillar när man kommer över den där tröskeln när man är väldigt hungrig i ett par timmar och sedan får man skitont i magen i några minuter helt plötsligt så släpper det och man är inte ett dugg hungrig. Det är mer det här psykiska som skrämmer mig mer än att jag kanske har näringsbrist osv. Jag vet faktiskt inte varför. Jag ska inte ljuga jag vill gärna gå ner ett par kilo, men jag vill bara meddela det att jag äter inte inte  för att bli smal, jag vet hur man ska göra för att gå ner i vikt det är bara det att jag är så damn lasy. Eftersom att jag inte äter så har jag ju ingen ork till motion även fast jag älskar att promenera i någon timme eller två eller kanske springa en stund så klarar jag det inte. Pga my lack of enegery.

Jag har även väldigt skeva bilder av kroppar och utseenden överhuvudtaget, jag har under många år kanske sedan 13 jämfört mig själv med kändisar och sett deras kroppar som det ideala och vackra och insett att jag inte sett ut så och bara klankat ner på mig själv. Sett att JAG är felet om jag bara tränade någon gång i veckan skulle jag se ut så. Men det funkar inte, jag har visserligen kommit långt och gillar idag min kropp men detta med att jag inte äter börjar oroa mig så jag ska ta tag i det. 

Det blev ett väldigt långt inlägg idag. 

Just det ett bevis på hur mkt mina matvanor har förändrats under ett och ett halvt år är att förr kunde jag äta en hel pizza och bli sådär väldigt mätt nu klarar jag knappt en halv då står det mig upp i halsen så min magsäck måste ha dragit ihop sig.  
En grej till, jag tycker tyvärr också att tjejer som ser lite anorexisvaga/sjuka ut ser ganska bra ut. Det är inget bra ideal och 
jag kommer nog aldrig dit vilket är tur men ändå. Jag vill även se och känna mina ben, ni hör ju vart detta går till och jag ska ändra mig innan det är försent. Det är nog inte bra att vilja känna och se ens revben och höftben eller ryggkotor. 

Ta hand om er. Ni är vackra oavsett form och storlek. 
Ät och må bra. 



Cripple and starfish.


Ill grow back like a starfish

Ni kanske har funderat på varför jag heter like a starfish. Det är så att jag gillar en musiker som heter Antony Hegarty hans spelar i ett band som heter Antony & the johnsons och i en av mina favorit låtar som heter Cripple and starfish från albumet Antony & the johnsons så finns det en textrad som går så här
"I'll grow back like a Starfish", det betyder för mig att smärta och hemska upplevelser kan eller snarare kommer att bli vackert och att man växer och blir så mycket vackrare och starkare. Det är mycket också pånyttfödelse en ny början vilket har betytt väldigt mycket för mig. Jag har ofta behövt avslut och ny början till saker. Få börja om och lära sig av sina misstag. Det är också för mig en låt som handlar om att man till slut ska kunna accpetera och älska de sidor av en själv som man inte gillar eller inte kan accpetera.  Därför gillar jag Antony Hegarty så mycket också. Han skriver mycket om sexuell förvirring osv också vilket jag är väldigt intresserad av. Hans musik är helt otrolig och hans röst är så vacker och unik. Jag lovar hans röst är helt otroligt. Jag lägger in musik videon till Cripple and starfish. Så slipper ni fixa låten på andra sätt. 

Nej men jag rekomenderar honom starkt han har ett väldigt vackert och konstnärligt utseende. 

Nya insikter&nya upplevelser

Insikt..
För ett par dagar sedan hittade jag en liten del av mig själv, sådant händer mig ibland. Man hittar det där som får en att förstå, mycket svårt att säga vad det är eller vad det är man förstår men jag bara förstod mig själv. Jag har mycket kvar att lära mig men jag går framåt vilket är otroligt skönt. Jag känner även mycket mer vad ska man säga accepterande och "gillande" för min kropp. Det är ju helt otroligt att jag gör det det är väldigt härligt. Det var det jag hade att säga om mina nya insikter. Jag känner förresten inte längre att mitt ansikte&kropp inte är jag. Det är en av mina allra största segrar som jag har vunnit under den senaste tiden. Jag har inte på länge heller känt och fått panik över att jag är ful och tjock. Det är helt underbart. Jag är på väg. 


Upplevelse..
För första gången hade jag även riktigt roligt på en "fest" så att säga, det var riktigt trevligt, tror det var för att jag vann även BUZZ över tiotal grabbar och en tjej som är minst 3 år äldre, den äldsta är född 82. De andra runt 88. Så det var verkligen IN YOUR FACES !!! 
GIRL POWER. 
Ja men det var en mycket trevlig dag, det var ju min karls födelsedag, hela 21 år fyllde han. Happy birthday. Jag älskar dig hoppas att du gillade allt som födelsedagen gav dig och att ditt tjugoförsta år blir ditt bästa. 




(jag för någon månad senare, väldigt sminkad, tuttar överallt)

Så går en dag från vårt liv och kommer aldrig åter...

 Detta är min tredje blogg, denna startar jag efter ungefär en månad från då jag beslutade mig för att ta bort mina bloggar. Jag kände under den tiden att jag inte skrev någonting och att jag behövde använda min värdefulla tid på bättre sätt, men jag känner en stor saknad av att kunna skriva ut det jag tänker och känner. Jag kan inte påstå att jag kommer att skriva varje dag nu absolut inte men jag kommer att försöka skriva så ofta jag har något att säga. 

 

Jag sparar hellre mina ord till tillfällen då jag har något viktigt att säga. 

 

Jag kommer skriva om både vardags händelser och även lite djupare tankar. 

 

Nu hoppas jag att ni kommer att uppskatta min blogg och att ni kommer att få insikter och förståelse. Kanske lite vardags underhållning ?

 

Ta hand om er.

 

För att ännu en gång citera en man som heter jonas gardell 

"Får jag bli en tillfällig gäst i ditt liv?"


RSS 2.0