Slutar innan jag hunnit börja

Jag har bestämt mig. Jag kommer inte skriva mer. Jag kommer inte igång riktigt.
Jag ska fokusera på vad jag anser är viktigare saker som tex skola, hälsa,vänner, familj och även kreativitet. 

Jag kommer inte ta bort bloggen helt än men det kommer nog hända senare. 

Ta hand om er. 

Jaguar Paw.. Almost


Har precis sett klart på filmen "Apocalypto" och får återigen samma känsla jag får när jag ser människor som lever ett med naturen, där hör jag hemma. Jag vill också. Jag är helt säker på att det är en så stor del av mig. Jag vill uppleva det. 
Någon gång iallafall.


Jag rekomenderar filmen stark, den är riktigt brutal men helt klart värd att se. 


y=kx+m

06.20 vaknar jag, ganska klarvaken bestämmer mig för att ligga kvar de minuter som är kvar tills klockan ringer. Jag vaknar 07.50 igen. Bussen går om en kvart. Jag slänger på mig kläder och springer till bussen som om det brann i röven på mig. Väl i stan köper jag en korv och dricka. Jag tar sedan buss 113 upp till skolan, där ett prov väntar på mig, jag kliver in i aulan fem över nio. Sätter mig på en plats folk stirrar på mig jag struntar i det jag vill bara ha mitt prov gjort. Jag skriver och inser att jag förstår en del. Dagen innan förstod jag inte ett dugg men nu klarar jag av att lösa en del tal. Jag renskrev provet och skrev snyggt och prydligt. Sedan när provet är klart har stenen från axlarna släppt och jag vandrar med något lättare steg nerför trapporna i hallen. Jag får sms, "kom till kaffehuset.". Jag åker dit och finner två fina människor på uteserveringen. En heidi och en cicci. Vi snackar ett tag. Jag köper varm choklad och en kaka. 
Sedan åker vi till resecentrum vi alla skiljs åt och jag hittar ännu en människa, Lotta. Vi samtalar hela vägen hem. Nu är jag hemma och nykissad. Skönt. 

Idag blir det en riktigt lugn dag. 


Decilitermått


Everybody look down

Jag har inte klarat av matematiken. Jag har försökt att plugga. Men min hjärna tar inte in något. Jag ska sätta mig ner en stund snart igen. 

Tills dess kan ni få underhålla er med några roliga videos. 

A new day.

Då har man precis tryckt i sig en massa fett och proteiner precis som pappa har predikat om i snart ett år. Det var tufft för mig, för jag stekte lite äggröra med massor ost och grädde i. Jag har aldrig gillat ägg, men jag fick ner lite av det iallafall. Jag ska banne mig lära mig att äta ägg och stekta tomater med ost på. Till det åt jag även lite creme fraiche och feta ost. Jag fick inte i mig allt jag lagt upp på tallriken men hälften iallafall. Jag ska köra lchf från och med nu. Inga kolhydrater(sockerkedjor) endast FETT och protein. Varför ?
1. orkar inte vara småsjuk hela tiden
2. jag vill få bort det överflödiga fettet på min kropp
3. jag vill ha mer energi
4. jag vill bli mer balanserad

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo inför pluggandet idag. 



(OH DAMN, hittade denna bilden som snart är ett år gammal, den är tagen på Emmelinas möhippa) 

Svettig manslem.

Ja då är man äntligen hemma efter en helgs jobb, jag sitter här efter att ha jobbat i mitt anletes svett. Värken i benen är ett faktum och jag förmår mig inte att sätta upp hyllorna i mitt rum som kommer göra att jag har mer ordning. Jag ids inte heller att skutta in i en skön dusch.  Det behövs för mina fötter stinker svettig pung. Det är skön stämning på jobbet nu. Det var det definitivt inte förra året, så jag ser fram emot jobbet mer nu; även fast det är fruktansvärt illa egentligen att detta är min fjärde säsong som brickplockare, men det som är positivt är att jag har fyra sommars erfarenhet på en av nordens störta nöjesparker och som sagt PENGARNA RULLAR IN SOM DE SKA. 

I veckan blir det iaf ett prov och sen hoppas jag på poolparty (EMELIE TA ÅT DIG). '

Sen blir det min första vecka med LCHF.


I feel they make you numb.







Marilyn M


Denna bok är nu i mitt förvar. 
Marilyn Manson - Den långa vägen ut ur helvetet.

Den ska sträckläsas!

Skriv så fingrarna blöder.

jag kommer börja slösa mer tid på den här bloggen, jag börjar få tillbaka glöden och viljan att vilja dela med mig. Det lilla jag har, till det kommer inom snart även en ny design.

Tills dess.Får ni se mig i flötig lugg och nypiercad snok.

(Heidi jag snodde den av dig)

RSS 2.0